Ulpukka

Ulpukka Terveyskauppa Hoitola

Terveyskauppa Ulpukka on TerveysTieto-ketjuun kuuluva luontaistuotekauppa, joka palvelee teitä Espoon Kauklahdessa. Valikoimamme on pieni mutta laadukas, kuuntelemme myös mieluusti asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan joten ehdota rohkeasti omaa lempituotettasi.

Ulpukassa tehdään HCA (Health Concept analyzer) -mittauksia, sillä meidän jokaisen on hyvä tietää mitä oma keho tarvitsee. Mittaamalla tiedät mitä tarvitaan eikä tarvitse arvailla. Mittauksen suorittaa koulutettu ravintoterapeutti sisältäen aina ravinto- ja ravintolisäneuvonnan.

Ulpukka on myös hoitola. Voit ostaa hoidon tai lahjakortin hoitoon Ulpukan hoitolaan myös verkkokaupan kautta.

Tervetuloa tutustumaan Cryo21 hoidon tehoon. Cryo21 hoidolla voimme poistaa rasvaa pysyvästi, poistaa selluliittia, kiinteyttää, kohottaa ja muokata. Cryo21 hoitaa myös lihasvammoja, kipua ja tulehduksia. Cryo21 hoitoja tehdään vartalolle sekä kasvoille. Lisätietoja Cryo21 hoidoista www.cryo21.fi.

Uusin laitehoitomme on Touch Skin 21 joka on ihoa nuorentava, kiinteyttävä, kohottava ja uudistava hoitomuoto. Lisätietoja Touch Skin 21 hoidoista ja tuloksista www.touchskin21.fi.

Olga R. kynsistudiossa loihditaan mitä kauniinpia geelilakkauksia sekä rakennekynsiä. Värivalikoimassamme on tällä hetkellä yli 200 väriä joten varmasti löytyy sävy myös sinulle, tämän lisäksi vielä koristeet.

Torstaisin Ulpukan hoitolassa on jalkojenhoitopäivä. Jalkojenhoitoja Sveta hoitaa jalkasi huolella ja ammattitaidolla. Jalkojen hyvinvointi on tärkeää kokonaishyvinvoinnin kannalta.

Ulpukka Hoitolaan voit varata ajan myös nettiajanvarauksesta.

Ulpukka Terveyskauppa & Hoitola palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti.

Tervetuloa palveltavaksi

Ulla Cederberg
kauppias