Yläkuun kustannus

Osta tämä
  • alkaen 7,00 €
Yläkuu ja alakuu - ajoituksen taíto suomalaisessa kansanperinteessä.
Suomalaisen kansanperinteen mukainen käsitys kuun vaikutuksesta eri töiden tekemisen ajankohtaan ensi kertaa kirjana. Sisältää kuun vaiheiden lisäksi tuulen suunnat - millä tuulensuunnalla mikäkin työ tuottaa parhaan tuloksen.
Kuun vaikutus puutarhassa, terveydessä, maanviljelyssä ja metsänhoidossa
Itävallan Tirolin Alpeilla kasvanut Johanna Paungger oppi lapsena isovanhemmiltaan miten Kuunkierron rytmit vaikuttavat kaikessa elollisessa. Johanna kertoo tarkasti millä kuunvaiheella ja missä eläinradan merkissä (kuun korkeus) ollessaan mitäkin kehon osaa pitää hoitaa parhaan tuloksen saamiseksi, milloin on hyvä mennä hammaslääkäriin tai leikkaukseen. Kirjassa on eri kasvien kylvö- ja istutusajat, kitkemispäivät, tuholaisten luonnonmukainen torjunta, hedelmäpuiden kevätleikkaus, yrttien keruu ja valmistus, metsän istutus, taimikon hoito, vesakon raivaus, puiden kaato eri tarkoituksiin, hiusten leikkuu, kodin ja arjen työt, ja valtavasti lisää. Sisältää kuukalenterisivut vuosille 2009-2025.
Naisen kehon kuurytmistä, sen seuraamisesta ja ymmärtämisestä kuunkierron mukaan.
Terhi Hirvikallio on opiskellut Saksassa ja Kiinassa, ja hoitaa asiakkaitaan Suomessa kiinalaisen lääketieteen, akupunktion ja luontaishoitojen avulla. Kirjassa hän kertoo mitä missäkin kuunkierron vaiheessa kannattaa tehdä: ruuat, reseptit, tunteiden ymmärtäminen, kehon tarpeet, ja jopa neuvoja miehille miten tukea ja ymmärtää naista kierron eri vaiheissa.
Lisäkalenterisivut 2015-2025
Jos Kuun vaikutus -kirjasi on vanha, ja kaipaat kuukalenterisivuja vuodesta 2014 tai 2020 eteenpäin, ne löytyvät tästä vihkosta.
Vihkossa ei ole muuta kuin kalenteritaulukko, yksi vuosi per aukeama, eli ei tekstiä eikä selityksiä. Vihkosta löytyvät kuun vaiheet joka vuodelle, sekä eläinratamerkki vuoden jokaiselle päivälle.
SKU: