Superpeptaasi 120.000 PC 80 kaps.

Osta tämä
  • 32,50 €
SUPERPEPTAASI 120.000 PC - PROTEOLYYTTINEN PEPTIDAASIVALMISTE
Superpeptaasi 120.000 PC on peptidaasiyhdistelmä, jolla on proteolyyttinen, serrapeptaasin kaltainen toimintamekanismi.
Peptidaasit (jotka kuuluvat proteaaseihin) ovat proteiineja pilkkovia entsyymejä, joita on useita erilaisia. Proteiineja pilkkovaa entsyymiä kutsutaan proteolyyttiseksi entsyymiksi.
Superpeptaasi 120.000 PC -peptidaasiyhdistelmään on valittu kaksi peptidaasia, joilla saavutetaan samankaltainen proteolyyttinen toimintamekanismi kuin serratiopeptidaasilla.
SUPERPEPTAASIN VALMISTUS
Superpeptaasi 120.000 PC eroaa serrapeptaasista valmistustapansa kautta. Superpeptaasin peptidaasit on valmistettu Aspergillus melleus- ja Aspergillus oryzae-fermentoinnilla, kun taas serrapeptaasin peptidaasi (serratiopeptidaasi) on valmistettu Serratia marcescens E15-fermentoinnilla.
Molemmat kuuluvat peptidaaseihin (proteaaseihin) ja ovat siis proteolyyttisiä entsyymejä.

Natura Media valmistaa Superpeptaasi 120.000 PC-kapselit omassa tuotantolaitoksessa Raisiossa. Raaka-aineena käytetty peptidaasiyhdistelmä hankitaan korkeita kriteerejä noudattaen Japanista, josta myös serratiopeptidaasi on alunperin lähtöisin.
Ainesosat: Peptidaasientsyymiyhdistelmä (proteaasit) (Japani), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.
Sisältää / 1 kaps: Peptidaasit . . . . . . . . . . . . . . 120.000 PC*
*PC = peptidaasien/proteaasien aktiivisuuden yksikkö.
‍Annostus: 1 kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera vähintään puoli tuntia ennen ateriaa tai vähintään tunti aterian jälkeen. Kapselia ei saa avata.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
SKU: 04/2024