Solumineraali® BB & BB+ tuotteet

Osta tämä
  • alkaen 33,50 €
Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitotuotteet ovat korkealuokkaista puhdasta luonnonkosmetiikkaa, ilman herkistäviä allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, väriaineita, parabeenejä, silikoneja tai maaöljyperäisiä raaka-aineita. pH on 5.5 eli sama kuin ihon. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, sukupuoleen katsomatta. Tuotteemme valmistetaan Itävallan Alppimaisemissa.
Solumineraali® BB+ Silmäseerumi
BB+ silmäseerumi on tuoksuton, kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä ja riittoisa. Vaikuttavien käsin hierrettyjen kauneusmineraalien lisäksi on buusterina tehokas hyaluron, joka sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja antaa siten iholle uutta täyteläisyyttä.
Ainutlaatuinen & innovatiivinen kauneusmineraalien yhdistelmä ravitsee herkkää silmänympärysihoa, pienentää silmäpusseja, vaalentaa tummia silmänalusia, napakoittaa roikkuluomia sekä ennalta ehkäisee ja silottaa ryppyjä.
Solumineraalien® kauneusmineraalit ovat myös tärkeimmät rakennusaineet silmien näkökyvylle, kuiville, vettä vuotaville ja rasittuneille silmille, side- & sarveiskalvolle ja valonherkkyyteen etc.
Solumineraali® BB+ Kasvoseerumi
BB+ kasvoseerumi on tuoksuton, kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä ja riittoisa. Vaikuttavien käsin hierrettyjen kauneusmineraalien lisäksi on buusterina tehokas hyaluron, joka sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja antaa siten ihoon uutta täyteläisyyttä.
Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitosarjan kauneusmineraalit ravitsevat kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa, vaikuttavat sen elastisuuteen, kimmoisuuteen, kollageenin muodostukseen, ihon kosteustasapainoon, ryppyjen ja juonteiden ennalta ehkäisyyn ja silotukseen sekä hoitavat couperosaa ja laajentuneita ihohuokosia.
Solumineraali® BB Kasvovoide
BB kasvovoide täydentää & tehostaa seerumeiden jälkeistä kasvojen, kaulan ja dekolteen hoitoa. Voidepohja sisältää puhtaita, korkealuokkaisia luonnonöljyjä; kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini. Myös kasvovoiteessa vaikuttavat yhdessä kaikki Solumineraalien® tärkeimmät kauneusmineraalit.
Voide sopii käytettäväksi niin aamuin kuin illoin, kaikille ihotyypeille, ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Solumineraali® BB Bodylotion
BB bodylotion on kevyt, helposti levitettävä ja hyvin imeytyvä. Se kiinteyttää ja silottaa koko kehon ihoa sekä lisää sen elastisuutta, kimmoisuutta, kollageenin muodostusta ja säätelee ihon kosteustasapainoa. Sen sisältämien Solumineraalien® vaikutusalueita ovat mm. veltostunut sidekudos, arpikudos, pintaverisuonet, suonikohjut ja pintakuiva iho.
BeautyBooster bodylotionin kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba -lehtipuusta, jonka öljyllä itsellään on mm. antibakteerinen vaikutus, se vahvistaa sidekudosta, tehostaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää hikoilua, kiinteyttää, virkistää ja elävöittää ihoa. Muita luonnosta saatuja ihoa helliviä, hoitavia ja ravitsevia ainesosia ovat puhtaat, korkealuokkaiset luonnonöljyt; kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini. Bodylotionissa vaikuttavat Solumineraalien® tärkeimmät kauneusmineraalit.
SKU: 28/12/2023