SKINGAIN

Osta tämä
  • alkaen 29,00 €
SKINGAIN tuoteperhe auttaa ylläpitämään hyvinvointia niin sisäisesti kuin ulkoisesti
Kun elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä ja kaipaat boostia kehon sisäiseen hyvinvointiin, on Skingain tuoteperheen Skingain Original, Skingain Plus ja Skingain Tablets hyvä valinta. Niiden sisältämät ainutlaatuiset kollageenit auttavat uudistamaan ihon ja nivelten hyvinvointia. Skingain Serumilla vahvistat myös kasvojesi ja dekolteen alueen kimmoisuutta.
SKINGAIN original
Skingain Original on palkittu, klassikko kollageenituote, joka sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenin lisäksi myös C-vitamiinia. Yhdessä ne tukevat ihon ja nivelten hyvinvointia ja edistävät normaalia kollageenin muodostumista.
Terveystuotekauppojen liiton valitsema Vuoden hoitotuote 2014
Pakkauksessa 30 annospussia.
Annostus 1-2 pussia päivässsä. Sekoita veteen ja nauti.
SKINGAIN plus
Skingain Plus on uuden sukupolven kollageeni-valmiste, jossa ensimmäisenä maailmassa Kollageeni sekä Pycnogenol®.
Yhdistelmä 1. ja 2. tyypin kollageeni, hyaluronihappo, C-vitamiini ja rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol tuovat tehoa ihon ja nivelten hyvinvointiin.
Pakkauksessa 30 annospussia.
Annostus 1-2 pussia päivässsä. Sekoita veteen ja nauti.
SKINGAIN tablets
Skingain Tablets sisältää sekä 1. ja 2. tyypin yhdistelmän kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi että C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.
Skingain Tablets tuotteen A-, B2- ja C-vitamiinit sekä biotiini, sinkki ja kupari osallistuvat ihon normaalin hyvinvoinnin ylläpitämiseen.
Pakkauksessa 120 tablettia.
Annostus 4 tabletti päivässä. Nauti nesteen kera.
Ulkoiseen ihon hoitoon, palkittu SKINGAIN serum
Skingain Serum sisältää hyaluronihappoa, lipopeptidejä ja proteiineja.
Skingain Serum vähentää ihon juonteita ja tekee ihon näkyvästi kiinteämmäksi ja nuoremmaksi. Samalla se antaa kasvojen ja dekolteen auleelle syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen sekä parantaa ihon uudistumista.
Terveystuotekauppojen liiton valitsema Vuoden hoitotuote 2020
Käyttöohje: Sivele seerumia päivittäin puhtaalle iholle kasvojen ja dekolteen alueelle.
HUOM! Suositeltua annostusohjetta ei tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää tarveellisten ruokavalion ja elintapojen korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
SKU: 10/2022