Gua Sha -hierontakivi

Osta tämä
  • 15,00 €
Helppo guasha-hieronta tasoittaa kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia tehokkaasti
Kevyet hierontaliikkeet kasvoilla aktivoivat kuona-aineiden poistumista, supistavat huokosia sekä vilkastuttavat pintaverenkiertoa, aktivoiden samalla hoitotuotteiden imeytymistä. Säännöllinen guashaus tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien syntymistä!
Jade- kivestä valmistettua guashaa voit käyttää kuivalla ihon pinnalla tai yhdessä öljyn tai seerumin kanssa. Jo muutaman minuutin guasha- hieronnan jälkeen huomaat ihossa muutoksia! Hiero kasvoja sivelevin, kampamaisin liikkein, kitkaten, pumpaten tai mikä sinusta tuntuu parhaalta. Iho punoittaa hetken tehokkaan hieronnan jälkeen. Vältä kuitenkin liian voimakasta hierontaa kasvojen alueella.
Historia:Gua Sha kampaa on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä tuhansia vuosia kehon eri kiputiloja hoidettaessa. Gua Sha –hieronta aktivoi nestekiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Sillä voidaan poistaa lihaskipuja ja jännityksiä sekä avata lihaskalvoja. Gua Shalla voidaan myös hieroa energiakanavia ja akupisteitä.
Gua sha- kivi on pakattu pellavapussiin. Mukana ohjeet guasha-hierontaan. Jokainen kivi on yksilö, joten kiven pinnassa ja koossa on pieniä eroja.