Foodin luomu pähkinäsekoitus 120g

Osta tämä
  • 3,90 €
Foodinin suosituimmat luomupähkinät pomppasivat yhteiseen pussiin! Asiakkaiden toiveesta kehitelty maistuva pähkinäsekoitus on täydellinen välipala mihin tahansa tilanteeseen.
Täyteläiset cashewpähkinät, rouskuvat hasselpähkinät, pehmeät mantelit ja maukkaat saksanpähkinät muovaavat pähkinöiden ystävälle tasapainoisen, herkullisen makuelämyksen taukohetkiin ja piknikeille. Monipuolinen luomulaatuinen sekoitus on täydellinen pikkupurtava retkille, matkoille sekä pitkiin työ- tai opiskelupäiviin, ja oiva lisä myös esimerkiksi leivontaan tai salaatin joukkoon!
Pähkinäsekoitus sopii sellaisenaan ripoteltavaksi esimerkiksi aasialaisten kastikkeiden, värikkään salaatin tai vaikkapa itsetehdyn myslin joukkoon. Rouhittuna pähkinäsekoituksesta saa rouskuvan leivonnaisten, piirakoiden, kuorrutteiden sekä jäätelö-annosten viimeistelijän. Pähkinäsekoitus sopii myös esimerkiksi puuron pariksi tai smoothie bowlin koristeeksi.
Luomu, vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.
Pähkinöiden sekoitussuhde saattaa vaihdella.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään muita pähkinöitä (para-, pekaani-, pistaasi-, ja macadamiapähkinöitä) seesaminsiemeniä, lupiinijauhoa ja heraproteiinia (maidosta).
SISÄLTÖ: Cashewpähkinä*, manteli*, saksanpähkinä*, hasselpähkinä* / *=luomu/ekologisk
SKU: 04/2023