Bioteekin Probiootti

Osta tämä
  • alkaen 14,50 €
Monipuolinen bakteeristo on suoliston parhaaksi. On tärkeää rauhoittua syömään ja muistaa pureskella ruoka hyvin. Suolisto tarvitsee riittävästi kuitua. Kuitua saadaan mm. täysjyväviljasta ja kasviksista, ja moni hyötyy kuitulisästä. Suolistolle on tärkeää myös riittävä nesteensaanti, liikunnan ja levon tasapaino sekä liian stressin välttäminen. Probiootit on hyvä pitää menossa mukana, usein jopa päivittäisenä kumppanina. Suolisto on hyvinvoinnin kehto, joten pidetään siitä hyvää huolta!
Bioteekin Probiootti comp
sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Bioteekin Probiootti comp sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.
Probiootti plus
sisältää neljä erilaista bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probiootti plus sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.
Annostus: 1-3 kapselia päivässä, mieluiten tyhjään mahaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.
Käyttörajoitukset: Ei tunneta. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.
Probiootti baby - Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä
Probiootti babyn sisältämä Bifidobakterium BB-12® on vauvalle luontainen ja kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri. Se sopii päivittäiseen käyttöön tai kuurina vastasyntyneille ja vanhemmille.
Probiootti baby -tipat sisältävät 1 miljardia elävää Bifidobacterium BB-12® -bakteeria. Probiootti baby ei sisällä maidon eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Riittoisa 8 ml pakkaus sisältää vähintään 21 päiväannosta. Annostus 6 tippaa päivässä annosteltuna lusikkaan tai ruoka-annokseen (enintään +50 °C). Probiootti baby -tipat säilyvät huoneenlämmössä, avattuna 4 viikkoa. Ravistettava ennen käyttöä.
Ainesosat: Auringonkukkaöljy Maitohappobakteerit (Bifidobacterium BB-12®) Hapettumisenestoaineet (dl-alfatokoferoli, sitruunahappo)
Vaikuttavat aineet: 1 miljardi elävää bakteeria (Bifidobacterium BB-12®) / 6 tippaa
SKU: 31/07/2022