BalanticPro® COMP 80 kaps

Osta tämä
  • 19,90 €
BALANTICPRO COMP VAHVASTI MAITOHAPPO­BAKTEEREITA VAATIVIMPIIN TILANTEISIIN
BalanticPro Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema suomalaisille käyttäjille. BalanticPro Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. BalanticPro Comp sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.
Annostus: 1–2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.
Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.
Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

80 kapselia lasipurkki
Vaikuttavat aineet 1-2 kaps: Maitohappobakteereita 3 – 6 mrd. kplGlutamiinia0,5 – 1gBiotiinia100 – 200 µg (200% – 400%*) * osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
Ainesosat: Glutamiini, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maitohappobakteerivalmiste (L. helveticus, L. paracasei, L. rhamnosus GG, B. lactis Bb-12), Maltodekstriini, Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-biotiini
SKU: 01/12/2023