avril Organic 100% öljyt 100ml

Osta tämä
  • alkaen 15,50 €
Avril Organic on Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.
Avril Organic öljyt sopii käytettäväksi kasvoille, vartalolle ja hiuksille.
AVRIL ORGANIC ARGANÖLJY 100ML
Avril Organic Arganöljy on oikea kauneusöljy. Sertifioitu luomuöljy uudelleenrakentaa ihoa, ja auttaa taistelussa ihon ikääntymistä vastaan. Kylmäpuristettu arganöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle, kynsille ja hiuksille käytettäväksi! Vegaani, eläinkokeeton öljy.
AVRIL ORGANIC AVOKADOÖLJY 100ML
Avril Organic Avokadoöljy sisältää terveellisiä avokadoja. Avokadot ovat terveyden lisäksi myös hyödyllisiä iholle, sillä ne ravitsevat ja suojaavat ihoa tehokkaasti. Avrilin avokadoöljystä tulee pian luottotuotteesi! Kylmäpuristettu avokadoöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle, kynsille ja hiuksille käytettäväksi! Vegaani, eläinkokeeton öljy.
AVRIL ORGANIC JOJOBAÖLJY 100ML
Avril Organic Jojobaöljy on sopiva ystävä iholle. Sen koostumus on lähellä ihon talin koostumusta, ja sillä on tasapainottavia ominaisuuksia. Rento ja ravittu iho on kaunis! Kylmäpuristettu jojobanöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle ja hiuksille käytettäväksi! Vegaani, eläinkokeeton öljy.
AVRIL ORGANIC MANTELIÖLJY 100ML
Avril Organic Manteliöljy pitää huolta ihostasi hellästi ja luonnollisesti! Ravitseva ja suojaava manteliöljy on koostumukseltaan äärimmäisen antoisa, ja tuo ihollesi välitöntä mukavuutta. Kylmäpuristettu manteliöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle ja hiuksille käytettäväksi! Vegaani, eläinkokeeton öljy.
SKU: 02/2022