Jalkakylpy - nautinto joka virkistää ja rentouttaa

· 264 sanaa · noin minuutin

Jalkojen helliminen kesällä on euforiaalisen ihanaa. Parasta hellimistä on mielestäni erilaiset jalkakylvyt - joskus lempeän lämmin rentouttaa mutta myös kylmä voi tuntua todella virkistävältä kuuman, jalkoja turvottavan ja hauduttavan päivän jälkeen.

Itse käyn säännöllisesti hoidattamassa jalkani jalkojenhoitajalla, joka katsoo kynsien, varpaiden välien ja jalkapohjien tilan, poistaa kovettumat - hoitaa ja opastaa. Tämän lisäksi hoidan itse jalkojani säännöllisen epäsäännöllisesti sillä olen huomannut sen rauhoittavan hektistä minääni - jalat pesuvadissa pakottaa olemaan paikoillaan.

Tässä pari omaa jalkakylpyohjetta vinkiksi, miten minä virkistän tai rentoutan omaan oloa jalkojen hoidon kautta. kesällä pyrin tekemään hoidot ulkona, ympäröivästä luonnosta nauttien.

Kuuman kesän virkistävä jääkylpy

Kylmä aktivoi aiheenvaihduntaa, vähentää turvotus ja virkistää. Jos on joutunut pitämään kenkiä koko kuuman päivän niin on aivan upea tunne virkistää jalat kylmällä jalkakylvyllä. Tähän pitää valmistautua jo etukäteen jääpalojen osalta, mutta hätätapauksessa myös pelkkä kylmä vesi käy. Vatiin vettä nilkkoihin saakka, veden sekaan voi laittaa esim. muutaman tipan virkistävää eteeristä öljyä esim. sitruuna, pelargoni, limetti. Jumppaa jalkoja kylmässä vedessä, lisää jäitä tarpeen mukaan ja nauti virkistävästä kylmyydestä. Kuivaa jalat ja voitele ihana viilentävällä Frantsilan jalkavoiteella tai kivennäisaineita sisältävällä Solumineraali -vartalovoiteella, johon voit myös lisätä tipan eteeristä öljyä voiteen sekaan.

Illan rentouttava jalkakylpy

Kesällä saunahetkiini sisältyy myös jalkakylpy josta pyrin tekemään rentouttavan niin jaloille sekä mielelle. Jalkakypyveteen laitan BePure -kehonsuolaa, Solumineraali BMI, eteerisiä öljyjä oman mielialan mukaan - suosikkini on laventeli mutta ylang ylang toimii myös hyvin. Kesällä voin vielä lisätä veteen koivun lehtiä, ruusun terälehtiä, minttua, rosmariinia tms. visuaalisesti kaunista. Jumppaan jalkoja vedessä, loiskuttelen ja haaveilen, tuoksuttelen tuoksuja saunan lämpimässä ilmassa.

Ihania kesäisiä kylpyhetkiä, jalkojasi hellien.

Ulpukassa vierailee jalkojenhoitaja säännölliseti. Ulpukan jalkahoidot tehdään Frantsilan jalkahoito-tuotteilla.

Ulpukka palvelee monin tavoin

· 106 sanaa · noin minuutin

ULPUKKA on pieni terveystuotekauppa sekä hoitola Espoon Kauklahdessa. Koska olemme pieni, pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvinkin joustavasti.

Myymälämme on auki klo 12-18 mutta voimme palvella sovitusti myös aukioloaikojen ulkopuolella. Soittamalla tai laittamalla viestiä voimme sopia juuri sinulle sopivan asiointiajan.

Pystymme myös opastamaan verkkokauppa-asiakkaitamme tuotevalinnoissa - soita tai laita viestiä sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Tarjoamme myös kotiinkuljetuksen ilmaiseksi Kauklahden alueelle (postinumeroalue 02780). Verkkokauppatilauksissa se onnistuu hyvin valitsemalla toimitustavaksi nouto ja kirjoittamalla viesti-kenttään pyynnön kotiinkuljetuksesta. Verkkokauppatilaukset voi toki myös noutaa myymälästä joko aukioloaikoina tai erikseen sovittavana aikana.

Asiakkaittemme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää!

ULPUKKA yhteystiedot: puh 0400 195 691 (klo 12-18) sähköposti [email protected]

Aurinkoista kevättä toivottaen

Ulla Ulpukasta